Επικοινωνήστε μαζί μας

  ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΠΑΠΑΔΟΥΛΗ
  ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΠΑΠΑΔΟΥΛΗ
  29 Aρίλιος 2023

  Εμπιστεύτηκα τον κύριο Λεωνίδου Ανδρέα για μια αρθροσκόπηση μηνίσκου. Ο γιατρός είναι φιλικός, ευχάριστος, ευγενέστατος, πολύ ανθρώπινος, απόλυτα επεξηγηματικός, καθησυχαστικός, με μεγάλη εμπειρία και κατάρτιση πάνω στο αντικείμενό του. Κέρδισε την εμπιστοσύνη μου από την πρώτη στιγμή. Θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες τόσο στον ίδιο όσο και στους καταπληκτικούς του συνεργάτες, την γραμματέα του, κυρία Μαρία, και την αναισθησιολόγο του, κυρία Κούτρα. Αντιπετωπίζουν με πραγματική αγάπη και ενδιαφέρον τον ασθενή. Μετά την επέμβαση περπάτησα αμέσως, ο πόνος που με ταλαιπωρούσε καιρό πέρασε !! Γιατρέ, να σας έχει ο Θεός πάντα καλά για να χαρίζετε χαμόγελα ανακούφισης στους ασθενείς σας. Και πάλι σας ευχαριστώ από καρδιάς.

  Ελένη Φουρτουνη
  Ελένη Φουρτουνη
  11 Aρίλιος 2023

  Δεν έχω λόγια να πω ένας υπέροχος άνθρωπος γιατί πρώτα είναι άνθρωπος και μετά γιατρός ένας εξαιρετικός γιατρός

  Maxi Dilana
  Maxi Dilana
  29 Μάρτιος 2023

  Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι ο κύριος Λεονίδου είναι ίσως ο καλύτερος γιατρός που έχουμε για θέματα ώμου με σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές. Απλός , φιλικός και επεξηγηματικός. Ήταν το πιο ανώδυνο χειρουργείο που έχω κάνει. Έγινε αρθροσκόπηση ώμου με συρραφή τένοντα. Γρήγορη επέμβαση,όλα οργανωμένα από την αρχή. Χρησιμοποιεί νέα μέθοδο αναισθησίας του ώμου ώστε να ελαχιστοποιεί στο ελάχιστο έως καθόλου τον μετεγχειρητικό πόνο. Το χειρουργείο πήγε άριστα όπως επίσης και η αποκατάσταση χάρις στην ομάδα που μου συνέστησε.Ο γιατρός με παρακολουθούσε καθ'όλη την πορεία της αποκατάστασης δίνοντας νέες οδηγίες όταν χρειαζόταν. Είμαι ευγνώμων! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό και άνθρωπο κύριο Λεονίδου, στην γραμματέα του Μαρία για όλη την οργάνωση αλλά και στην ομάδα αποκατάστασης για την άψογη εξυπηρέτηση.

  Liga Lou
  Liga Lou
  28 Μάρτιος 2023

  Ανθρώπινος, άμεσος και αποτελεσματικός! Κάναμε χειρουργείο για de quervain και όλα πήγαν ακριβώς όπως μου τα ειπε. Φιλικος και επαγγελματιας, τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του.

  Χριστινα Ντομαλη
  Χριστινα Ντομαλη
  23 Μάρτιος 2023

  εξαιρετικος γιατρος και ανθρωπος !!!

  Νικος Χατζικος
  Νικος Χατζικος
  9 Φεβρουάριος 2023

  Εξαιρετικός επιστήμονας αλλά και άνθρωπος το οποίο είναι πιο σημαντικό ευχαριστώ για όλα !!!!!!

  Vicky Mitta
  Vicky Mitta
  8 Φεβρουάριος 2023

  ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΩΝΙΔΟΥ!!!Θα τον χαρακτήριζα ως μάγο της ορθοπαιδικής!τι να πεις γι αυτόν τον υπέροχο γιατρό κ πάνω απ όλα άνθρωπο!Απο την πρώτη επίσκεψη στο ιατρείο του σε γεμίζει εμπιστοσύνη κ αισιοδοξία ότι το πρόβλημα σου μαγικά θα λυθεί!Τον ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου που μετά από πολλαπλές εξαρθρώσεις στο ώμο κ με την αρθροσκοπικη επέμβαση χωρίς πόνο κ σημάδια μπορω πλέον κ κάνω τα πάντα!!Ένα μεγάλο ευχαριστώ κ στην Μαρία που ήταν δίπλα μου σε όλα!!Οσο υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι γιατροί ο κόσμος δεν θα υποφέρει!ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!

  Agelos Kaparis
  Agelos Kaparis
  30 Iανουάριος 2023

  Ο κ .Λεωνίδου είναι εξαιρετικός γιατρός, καθώς εξηγεί στον ασθενή το κάθε βήμα μετά την επέμβαση. Χωρίς υπερβολές και με άμεσο και ειλικρινή τρόπο. Ήταν δεδομένο ότι θα απευθυνόμουν σε αυτόν καθώς είχε χειρουργήσει και τον πατέρα μου.

  Maria Tzanaki
  Maria Tzanaki
  29 Iανουάριος 2023

  Ένας υπέροχος Γιατρος κ άνθρωπος εμπνέει εμπιστοσύνη κ αλήθεια σας ευχαριστώ για όλα