Επικοινωνήστε μαζί μας

  Jonh Diakogiannis
  Jonh Diakogiannis
  11 Φεβρουάριος 2024

  Στην πρώτη συνάντηση, παρότι ήμουν νευρικός λόγω των πόνων του αριστερού ώμου μετά από ατύχημα, διέκρινα έναν επιστήμονα με ενεργητική ακρόαση, κερδισε την εμπιστοσύνη μου, εδειξε σεβασμό και ενσυναίσθηση στο προβλημα μου και με ενθάρρυνε να πάρω την αποφαση για την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος μου.
  Μετά την επέμβαση η αποκατάσταση ήταν γρήγορη και επανήλθα νεότερος στις δραστηριότητες (ορειβασία, κ.α) σε σύντομο χρονικό διάστημα
  Άριστος Επιστήμονας Γιατρός με περγαμηνές μέσα στα χειρουργεία.
  Εκ των αποτελεσμάτων Τον ευχαριστώ όπως και όλη του την Ομάδα για την επιτυχία της επέμβασης.

  Stacey Fourtounis
  Stacey Fourtounis
  9 Φεβρουάριος 2024

  Για τον κύριο Λεωνίδου δεν μπορώ να βρω λόγια να περιγράψω την απίστευτη εμπειρία που είχα με το χειρουργείο που χρειάστηκε να κάνω αρθροπλαστικη στο γόνατο μου. Η εμπειρία ήταν πρωτόγνωρη είναι ο καλύτερος ιατρός που έχω γνωρίσει στην Ελλάδα ! Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω από τον ιατρό τους συνεργάτες του όλοι αληθινή επαγγελματίες η ομάδα του φρόντισε μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια από το πρώτο λεπτό μέχρι και την αποκατάσταση μου , ο ιατρός είναι εξαιρετικός επιστήμονας αλλά πάνω από όλα άνθρωπος ένας άνθρωπος με γνώσεις και αγάπη για αυτό που κάνει από την πρώτη επίσκεψη μου έδειξε ότι μπορώ να τον εμπιστευτώ.
  Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

  ΜΑΡΙΑ ΑΥΓΕΡΟΥ
  ΜΑΡΙΑ ΑΥΓΕΡΟΥ
  30 Iανουάριος 2024

  Εξαιρετικός άνθρωπος και επιστήμονας. Αισθανόμαστε ασφαλείς όταν γνωρίζουμε γιατρούς σας τον Κύριο Λεωνιδου. Εξαιρετικός γιατρός με άριστη γνώση του αντικειμένου. Καταπληκτικός χαρακτήρας με ήθος και αξιοθαύμαστη ηρεμία που σου την μεταδίδει. Σας ευχαριστούμε πολύ, για όλα. Μαρία Αυγερου .

  Tasos Kosmas
  Tasos Kosmas
  22 Iανουάριος 2024

  Ο κ. Λεωνίδου με χειρούργησε στο δεξί γόνατο (μηνίσκο και πρόσθιο χιαστό) στις 26/10/23. Εξαιρετική προεγχειρητική και μετεγχειρητική συμπεριφορά! Επαγγελματισμός από τους λίγους! Η επέμβαση ήταν άψογη και η αποκατάσταση επίσης! Οι τέσσερις σημειακές τομές έχουν σχεδόν εξαφανιστεί ενώ οι ενοχλήσεις ελάχιστες. Μετεγχειρητικοί πόνοι, με εξαίρεση το πρώτο 24ωρο, δεν υπήρχαν καν! Ενοχλήσεις και φυσιολογικό πρήξιμο μόνο που εξαφανίστηκαν γρήγορα.
  Συνιστώ ανεπιφύλακτα τον κ. Λεωνίδου και τους συνεργάτες του για αντίστοιχου τύπου τραυματισμούς.

  Tasos Davvetas
  Tasos Davvetas
  19 Iανουάριος 2024

  επισκέφτηκα σήμερα τον Κ λεωνιδου μετά από ατύχημα που είχα την Παρασκευή με το μηχανάκι πήγα σε μια κλινική στα επείγοντα μου έκαναν Ακτινογραφία και μου είπαν σπάσιμο αριστερής κλιδας και δευτερα χειρουργείο εγώ έφυγα με δική μου ευθύνη μετά απο επικοινωνία με τον Κ λεωνιδου την Παρασκευή μου είπε Δευτέρα πρωί πρωί στο ιατρείο του μετά από Ακτινογραφία και κλινική εξέταση μου είπε δεν υπάρχει ένδειξη για χειρουργείο μου πρότεινε συντηρητική αποθεραπεία και συχνό απεικονιστικο έλεγχο τον ευχαριστώ πολύ είναι καταπληκτικος άνθρωπος και επιστήμονας με βαθειά γνώση του αντικειμένου

  dilabro 7
  dilabro 7
  12 Iανουάριος 2024

  Παρα το ότι δεν είμαι ιατρός αλλά μηχανικός γεωλόγος μπόρεσα κατά την διάρκεια και της συνεργασίας μας ,για αρθροσκόπηση γονατου της συζύγου μου ,να διαπιστώσω ότι ο ιατρός είναι ένας καταρτισμένος επιστήμονας με αξιόλογες σπουδές και πτυχία ,μεγάλη εμπειρία επεμβασεων στο εξωτερικό και στην Ελλάδα αλλά και αξιόλογος άνθρωπος με ιατρικές γνωματεύσεις και συμβουλές to the point.
  Τα αποτελέσματα της επέμβασης αναμένουμε να είναι καλά.
  Συστήνεται ανεπιφυλακτα!

  Maria Roussi
  Maria Roussi
  12 Iανουάριος 2024

  Ο κ.Λεωνίδου είναι εξαιρετικός γιατρός, αλλά πάνω απ' όλα υπέροχος άνθρωπος, φιλικός κ επεξηγηματικός.
  Σου εμπνέει εμπιστοσύνη κ σου δίνει αισιοδοξία από την πρώτη επίσκεψη.
  Η επέμβαση ήταν επιτυχής κ ολα πολύ καλά οργανωμένα.
  Κύριε Λεωνίδου, ένα μεγάλο ευχαριστώ

  ΛΕΩΚΡΑΤΗΣ ΛΑΔΑΣ
  ΛΕΩΚΡΑΤΗΣ ΛΑΔΑΣ
  10 Iανουάριος 2024

  Εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος. Απόλυτα καταρτισμενος και επεξηγηματικος. Ευγενής, προσιτός και χαμογελαστός. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος πριν και μετά την επέμβαση ώμου που μου έκανε. Πρωτίστως ο κύριος Λεωνίδου, αλλά και όλη η ομάδα του, η αναισθησιολογος κα Κούτρα και η γραμματέας του κα. Μαρία Μουντή ήταν εξαιρετικοί.
  Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

  Vicky Kafetzi
  Vicky Kafetzi
  8 Iανουάριος 2024

  Εξαιρετικός χειρούργος με βαθιά γνώση του αντικειμένου του. Ευγενικός, ανθρώπινος κι απόλυτα κατανοητός με σεβασμό στον ασθενή. Όλα έγιναν όπως ακριβώς τα περιέγραψε και στο χειρουργείο (ασβεστοποιος τενοντιτιδα) και στην αποκατάσταση που χρειάστηκα λόγω συρραφή τένοντα. Δεν πίστευα ότι βγαίνοντας από το χειρουργείο δεν ένιωθα πόνο! Όλη η ομάδα του είναι εξαιρετική …οι επιμελητές -η Αναισθησιολόγος η κυρία Κούτρα, η γραμματέας του η κυρία Μαρία. Μετανιώνω που δεν τον ήξερα νωρίτερα κι υπέφερα από πόνο χωρίς λόγο, ενώ υπήρχε άμεση και καθοριστική λύση. Ειλικρινά γιατρέ σ’ ευχαριστώ πολύ, να είσαι πάντα καλά να μας θεραπεύεις!!!